Skip to main content

Set list:
If I Had You
Naked Love
Never Close Our Eyes
Whataya Want From Me
Fever
Trespassing

A jako bonus – Are You Gonna Go My Way – duet – Adam a Aurea

Úvod a Adamův příchod na pódium je na 1:20. První Adamova písnička (IIHY) začíná na 2:40. Pak hned následuje Naked Love na 6:22, která končí kolem 9. minuty. Adam se pak zeptá publika: “Bavíte se lidi?” a pak znova: “Já vás neslyším, bavíte se?” Bohužel, na tomhle streamu slyšíme zvuk, který je snímaný přímo z mikrofonu, takže reakce publika není moc dobře slyšet. Ale na fan videích je ten nadšený jásot jako odpověď na Adamův dotaz víc než zřetelný. 🙂
“Jo!” reaguje Adam, zasměje se a zeptá se: “Všichni jste si dnes večer dali něco od Hennessy? Doufám že ano. Ze všeho nejdřív bych chtěl využít téhle příležitosti k tomu, abych poděkoval Hennessy Artistry za pozvání. Sám jsem někdo, kdo je dnes večer tady, protože jsem se rozhodl jít za svým snem. A já navrhuji, aby tohle udělal každý.”

Kolem 10:00 začíná NCOE – končí na 13:15.
Adam si pak otře čelo ručníkem (chudák, je mu jako vždycky teplo a taky jsem četla některé na fóru diskusi o tom, že mu vadilo to dlouhé molo,které nejen že bylo dost vysoko, ale také se při chůzi houpalo. No, nevím, já si toho při přímém přenosu nevšimla, ale je fakt, že po něm Adam chodil pomaleji než bývá obvyklé a také si dost často klekal, když byl na něm někde dál, což mi přišlo trochu divné, ale mohlo to být právě proto, že se chtěl cítit jistější a v kleče to bylo lepší než vestoje – ale to je pouhá dedukce) a zeptá se publika, jestli se cítí dobře. Otázku pak ještě jednou zopakuje se svým obvyklým: “Já vás neslyším, je vám tady fajn?” A na nadšenou reakci publika odpoví: “Děkuji. To je dobrá párty dnes večer, já to vidím a to je dobrý pocit. Tohle je písnička, kterou jste už asi slyšeli. Jestli znáte slova, zpívejte se mnou.”

Na 13:50 začíná WWFM.
Na konci (asi 17:07) se Adam na chvilku odmlčí a pak se usměje na publikum s krásným: “Děkuji”. (Ale přiznám se, tenhle moment mi přišel dost divný. Už při tom přímém přenosu mi to připadlo, jako by mu nebylo dobře a snažil se to vydýchat a taky, když se pak otočil zády k publiku, tak ten jeho úsměv mu úplně zmizel z tváře – to nebývá obvyklé, IMO. Nevím, mezi fanoušky bylo hodně dohadů ohledně Adamova oznámení, že se necítí dobře, které udělal po tom koncertě a odřeknutí všech jeho interview v pondělí ráno, ale tady v ten okamžik a i teď, když si to video pouštím znovu bych fakt věřila, že mu nebylo dobře – a smekám! Dokázat takhle skvěle zazpívat, když je člověku ve skutečnosti blbě – to už je opravdu něco!).

Fever začíná na 17:25. A je to opravdu “fierce”!. Adam a jeho dva tanečníci Terrance a Johnny předvedou úžasnou show. I když já se pořád nemůžu zbavit dojmu, že Adam, hlavně v první polovině nebyl tak úplně ve své kůži. Jeho pohyby nebyly rázné jako obvykle, ale spíš opatrné (tedy, ráda bych věděla, jestli to vidíte stejně nebo se mi to jen zdá :)). Když jsem to vystoupení viděla poprvé, měla jsem pocit, že je tam něco off, ale myslela jsem, že se mi to zdá proto, že ten tanec byl tak sexy a já měla strach, aby to na Čínu nebylo moc. Dneska se mi ale spíš zdá že to byla ta Adamova “nejistota”, co mi na tom vystoupení přišla divná.

Na 21:00 Adam opět začíná mluvit k publiku: “Dámy a pánové, než dnes večer odejdeme, chci vám zazpívat ještě jednu písničku. Rád bych ještě jednou poděkoval Hennessy Artistry za tu úžasnou pohostinnost. Je to všechno o překračování hranic pomocí hudby, že ano. Je to o plnění vašich snů pomocí hudby. A dámy a pánové, chci abyste věděli, že hudba je mezinárodní jazyk. Hudba nás spojuje dokonce i když nemluvíme stejným jazykem. A to je ten důvod, proč jsme dnes tady a tak skvěle se bavíme. Dámy a pánové – Trespassing (na 21:36).

Po 22. minutě se Adam vydává znovu na to molo (teda já bych to spíš nazvala mostem :)), ale jeho pohyby nejsou nijak rázné a když kouknete na Johnnyho a Terranceho, tak ti se taky moc nehýbou, spíš jen tak tančí na místě. A na konci si Adam opět na chvíli jakoby skoro sedá na paty, než se zase zvedne a odejde zpátky.
Ovšem… Mmmmm… ten pohyb na 24:10… A ten Adamův pohled na konci – no to nemělo chybu! 🙂 Byl jako vždycky naprosto dokonalý! Pak už jen závěrečné:”Thank you” a Adam odchází.

Mysleli jsme si asi všichni že to je úplný konec jeho vystoupení, což byl ale omyl. Vystoupil ještě jednou v duetu s Aureou – portugalskou zpěvačkou, při kterém zpívali cover Kravitzova songu ‘Are You Gonna Go My Way’ a musím říct, že byli oba moc dobří a výborně sehraní – fakt jim to spolu slušelo.

Celé vystoupení (kromě duetu):

od: CaribbeanPirat

Duet:

od: Aurea Fans

Tak tahle spolupráce je opravdu povedená, to se musí nechat. Adam opět srší energií (ten efektní začátek, když vyjíždí na to jeviště – připomnělo mi to koncerty, které měl s ostatními finalisty hned po skončení Amerického Idolu) a jak si klekne před Aureaou na 1:40 – AWWWW, je vidět, že se ti dva u toho skvěle baví. Adam byl vynikající, ale myslím, že i Aurea zazpívala svou část velmi dobře. To objetí na konci je tak spontánní a krásné! Uměla bych si představit jejich další spolupráci. 🙂

IIHY a Naked Love:

od: elenaGRI1885

NCOE:
Na začátku té písničky to zazní trochu divně, ale pak je ten zvuk dobrý.

od: Adam hennessey

WWFM:
(Dobrý zvuk a slušné video, ale chybí tady ten úplný konec o kterém jsem mluvila ve svém recapu.)

od: Adam hennessey

Fever:
Tak tohle video se bohužel trochu seká, ale druhá půlka je podstatně lepší než ten začátek.

od: Adam hennessey

Trespassing:

od: Adam hennessey

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli