Skip to main content

Moderátorka (Soledad O’Brien) Adama představí jako Adama Lamberta, který získal slávu na American Idolu a který bude uvádět tuto neděli VH1 Divas speciál s Miley Cyrus, Demi Lovato a Jordin Sparks, který má jako téma taneční hudbu a Adam je ve studiu aby o tom promluvil.
Moderátorka: “Jsou tam teď 2 éry. Jedna byla od 1998 do 2004, pak byla chvilku pauza a teď je další od 2009 do dneška. Co je to vlastně diva, protože to obvykle je synonymum pro něco obtížného, jako, děláš problémy, jsi diva.”

Adam: “Zatím jsme ještě nezkoušeli. Teď tam je hlavně hodně emailů a telefonování o nápadech. Nepracuji s žádnými divami, všichni mi připadají jako opravdový tým a vycházíme spolu velmi dobře.” Adam se pak zeptá jednoho z moderátorů: “Můžete mně naučit jak být divou? Dělám si poznámky.”
Odpověď: “Já jsem tak nějak doufal, že bych já sám mohl být divou.”
M: “Viděl jste první Divas?”
Adam: “Ano.”
M: “Bylo to skvělé. Stály všechny na pódiu, snažily se jedna druhou přezpívat. Myslím že to byla Aretha Franklin, Celine Dion… kdo tam byl ještě?
Adam: Myslím že tam byla Mariah a Carole King, která hrála na piáno a Gloria Estefan tam byla – ta byla vlastně legrační, protože pokud si to pamatuji správně tak ona byla jako: “Okay děvčata, snažte se… já do tohohle nejdu, prosím” (smích)
M:”Takže Vy jste se soustředíte na několik věcí. Budete někomu vzdávat poctu, žejo?
Adam: “Vzdáme poctu Donně Summer, Whitney Huston, které nás opustily tento rok a které byly ikonami obojího, hudební branže a obzvláště taneční hudby. Myslím tím, že jejich hudba je částí umění a částí kultury. Víte na svatbách v barech a tanečních klubech všude slyšíte jejich písničky. Takže my jim oběma vzdáme čest, je tam hodně mladých zpěvaček na té show tento rok. Připadám si tak nějak jako velký bratr (big brother :)).
Neznám je všechny tak dobře. Setkali jsme se jen letmo, takže uvidíme jaké to bude.
M: ”Jak se člověk stane divou?
Následuje krátká konverzace mezi moderátory, načež Adam odpoví:
“Já nevím jak člověk získá titul diva. Já si myslím, že v první řadě musíte být talentovaní, tohle je tak nějak hlavní priorita a pak, já nevím, myslím… myslím, že to negativní myšlení ve spojitsti s tímhle… myslím, že se to pokusíme změnit tento rok. Myslím, že to bude pozitivní věc.
A také chceme ukázat, že diva může být také chlapec, dokážeme to tento rok. To je to co děláme.
M: “Můžeme mluvit o Americkém Idolu? Co se teď děje na Americkém Idolu? Přemýšlím o tom, že to už vůbec není o těch soutěžících. Je to víc o Nicki Minaj, Mariah, soupeření…
Adam: No, ta show ještě nezačala. Takže, myslím, že až se to začne vysílat, poznáme ty soutěžící a doufejme že pak to drama ustoupí ve prospěch soutěžících a jejich zážitků. V to doufám.
Jeden z moderátorů pak zmíní Phillipa Phillipse, načež Adam přitaká, že byl skvělý minulý rok a chvíli jde řeč o něm.
Pokus o vtip 😀 – moderátor, který mluvil o Phillipovi: “You know, call me maybe, I know these things…” (“Víte, můžete mi zavolat, tyhle věci znám…”)
Moderátorka: “Budete mít turné s Queen?”
A: “ Oh ne, tohle už je za mnou.” “Měli jsme tři shows v Anglii a tři vystoupení ve východní Evropě. Bylo to fantastické. Byla to taková čest být na pódiu s Brianem Mayem a Rogerem Taylorem, to bylo vznešené. Tak trochu to bylo děsivé. První show byla speciální, byla na Ukrajině a bylo tam 250 000 lidí. Takže jsem se musel zhluboka nadechnout…
M: “No a jaké to je, když vystupujete před čtvrt milionem lidí.”
A: ”Je to zvláštní, neskutečné.
M: “Soustředíte se jen na jednoho člověka v tom publiku když zpíváte se skupinou.
A: “Snažil jsem se soustředit na své vlastní já a kluky a… uff”
M: “Zpívali jste ‘Radio Gaga’?”
A:” “Jo, měli jsme ‘Radio Gaga’ s tleskáním do rytmu.”
M: “Podporoval jste volbu pro rovnoprávné manželství homosexuálů v Marylandu. Těšíte se nebo jste nervózní ohledně jarního projednávání této otázky v Kalifornii?”
A: “ Těším se na to. Chci říct, klíčové slovo té hry je progres. Myslím si, že tak dlouho jak my budeme pokračovat v našem úsilí, věci se budou měnit. Pomalu ale jistě, víte?”
M: “Těšíme se, Divas se budou vysílat v… neděli?”
A: “Divas pojedou tuto neděli na VH1 a budou tam nějací skvělí lidé, chcete vědět kteří? Já jsem si to zjistil, je to moje práce. Demi Lovato, Ciara, Kelly Rowland, jo, bude to opravdu show.”
Moderátor k tomu něco poznamená, ale to jméno mi bohužel uniká a moderátorka odvětí, že to by nefungovalo. Pak ještě poděkuje Adamovi za účast a ohlásí další vstup.

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli