Skip to main content

Adam Lambert byl na konci srpna v Sydney, kde se zastavil na své cestě z Japonska, aby propagoval své nové album Trespasing a vystoupil kde spolu se svou skupinou (bez VJJs) na Take 40. Bylo to komorní vystoupení jen pro asi 300 hostů, kteří byli těmi štastnými a povedlo se jim sehnat lístky. Ty se totiž daly koupit jen když jste vlastnili master card a navíc byly vyprodány během několika minut. Takže není divu, že někteří fanoušci byli ochotni vydat hříšné peníze za vstupenku u překupníků. Ta nejvyšší cena za lístek byla 5000 dolarů a sám Adam to označil za šílené. (No šílené to možná je, ale kdybych měla ty peníze, tak nelituju ani 50 000 dolarů na to, abych mohla vidět Adama osobně a možná mu dokonce položit i nějakou otázku :D).
Adam zazpíval několik svých písniček a také cover “Is This Love” od Boba Marleye. Celý koncert byl pojatý odlišně od jeho obvyklých vystoupení, víc v duchu reggae, což v Adamově podání ovšem znělo fantasticky!
Tady je sestřih jeho vystoupení rozdělený do čtyř videí:

První část – nejprve několik záběrů s fanoušky a pak příchod Adama na jeviště a „Trespassing“:

Na začátku druhé části Adam odpovídá na otázku z publika jakou zkušenost si odnesl ze svého působení s Queen:
“Naučil jsem se hodně. Bylo to skvělé být před publikem, které zná tyhle písničky. Písničky, které jsou částí jejich života, víte. Některé písničky byly populární a velké hity ještě než jsem se vůbec narodil. A to je velká věc být na pódiu s někým kdo je větší a slavnější než vy sami. Takže to mně naučilo tak trochu pokoře a byla to opravdu zábava, bylo to úžasné.
A pak následuje „Cuckoo“. (Na začátku si Adam dělá legraci z Tommyho, který vypadá jako by měl každou chvíli usnout: “Yeah Tommy, come on. “ :D)
Na konci je část Q&A a první otázka je: “Která písnička z Trespassing je tvá nejoblíbenější?” Odpověď samozřejmě byla: “Já nemám žádnou písničku jako nejoblíbenější, tak prosím, nedávejte mi tuhle otázku. To by byla sobecká volba, jako kdyby si člověk měl vybrat které dítě má nejraději.”
“Řekni nám nějakou nejneuvěřitelnější událost ve tvém životě.”
“Celé to co se teď kolem mně děje je … je to divné, šílené. Jako, myslím, mluvili jsme tu o Queen, byl jsem s nimi na pódiu, byl jsem požádán abych to dělal a asi tak po čtyřech pěti písničkách jsem si říkal: “Sakra co tady vlastně dělám?! Tohle je šílené! Víte to je tak strašně moc nádherných příležitostí a dostává se mi odezvy od mých fanoušků a vy vyjadřujete to co cítíte ve svém srdci a to pro mně hodně znamená, takže děkuji.

Na začátku třetího videa je opět krátký rozhovor Adama s moderátorkou, tentokrát o coveru písničky !Is This Love”. Moderátorka říká, že to oni požádali Adama aby zazpíval nějaký cover a ptá se jaký to bude. Adam odpovídá, že to bylo rozhodnutí na poslední chvíli a že to není nazkoušené. Pak dodá, že byl nedávno na dovolené v Cabo v Mexiku a že ho ta písnička rozesmála a pak ho napadlo, že je to skvělá písnička a že ji chce zazpívat. No a pak už se zaposlouchejte do Adamova nádherného podání “Is This Love”.
Následuje “Naked Love”.

Otázka pro fanoušky na začátku čtvrté části vystoupení:
“Jaká je vaše oblíbená písnička od Adama Lamberta?”
Většina fanoušků odpoví: “What Do You Want From Me.”
“Co dnes večer od Adama očekáváte?”
“Dobrý koncert. Ale ten on má vždycky.” “Možná nějakou novou písničku?” “Pusu?”
Na 0:20 Adam svlíká své sako, což je doprovázeno nadšeným jásotem fanynek. Adamova reakce (kterou v tomto videu nevidíme byla: “Ale no tak, je to jen sako.” Fanynky samozřejmě chtějí aby Adam v tom svlíkání pokračoval, takže ten je musí uklidnit: “Slečno, měla byste se zhluboka nadechnout.” 😀
Pak je opět střih na rozhovor s Adamem o “What Do You Want From Me.” Adam o té písničce říká, že to byl opravdu velký hit z jeho minulého alba, že oslovil hodně lidí a že když ho zpívá i teď tak že tu písničku lidi vždycky nadšeně přijmou a že ji poznají už po několika prvních tónech. Pak hovoří o významu té písničky (jak napravit to, co se ve vztahu pokazilo).

sharka

Author sharka

More posts by sharka