Skip to main content

Tak tohle bylo EPIC!

V den koncertu Adam tweetoval:
“Excited for show at Fantasy Springs!! Full circle!”
Těším se na Fantasy Springs!! Kruh se uzavírá!
Pro ty, kdo jsou novými fanoušky Adama – Adam vystupoval poprvé na Fantasy Spring (bylo vyprodáno – stejně jako včera!) v únoru 2010 a byl to jeho první sólo koncert poté, co skončil druhý v osmé sezóně Amerického Idolu. Po více než dvou letech se tam opět vrátil a po tom všem co se za ty dva roky stalo, stejně jako jeho fanoušci cítil, že ten večer je opravdu významným mezníkem v jeho kariéře.

Nutno říct, že i organizátoři koncertu v FS byli na akci velmi dobře připraveni – návštěvníci hotelu dostali klíče (byly to vlastně karty) s obrázkem Adama (z alba Trespasing – tady si ji můžete prohlídnout Trespassing klíč od pokoje), visačky (Trespassing visačky) a Adam byl i na lahvích s pitím (její obrázek dokonce tweetoval Adam: Trespassing pití).

Adam dorazil do hotelu odpoledne a samozřejmě, fanouškové na něj už čekali. Na některé z nich náhodou narazil, když šel odpoledne do posilovny. Ale jinak se mu dařilo se jim úspěšně vyhýbat. Jak už jsem napsala, sál byl vyprodaný (jedna řada byla rezervována pro Adamovy příbuzné a známé – Sauli a Leila byli na koncertu taky) a s “malým” zpožděním mohla show kolem půl šesté (tamějšího času) večer začít.

Úvod samozřejmě patřil Trespassing a už tady můžete vidět, že Adam to tentokrát rozjel hned od začátku:

Kickin’ in

Memorably moment: 1:40

No a pak to příšlo – na začátku Shady:
“You guys have fun?” 😀 Adam se nejprve zeptal všech jestli se baví a pak se podíval do prvních řad (kde seděli stálí návštěvníci kasina, tedy ne zrovna fanoušci a asi to bylo vidět na jejich chování) a řekl:
„You guys here in the front. WTF is that look on your faces! If you’re gonna two front seats away from my fans, you better stand the Fuck up!“
“Vy tady vepředu. Co mají ksakru znamenat tyhle vaše výrazy! Když už jste zabrali přední řady mým fanouškům tak koukejte do pr… vstávat z těch židlí! Bavte se! Pojďte tančit!”
(Možná se to zdá trochu drsné, ale když vezmete v úvahu, že pro tyhle lidi bylo vyhrazeno na koncertu asi 10 prvních řad, které navíc zůstaly zčásti prázdné, nemůžete se divit, že to Adama naštvalo a ozval se.)
Pak si Adam sundá boty a jde se na to:

Fever:

Oh boy – Adam a ten stojan od mikrofonu (2:42)…
A moc hezký “Here we go” moment kolem 3:22.

What Do You Want From Me:

Outlaws of Love:

Dobré video i zvuk a Adamovo podání – nádherné a velmi emotivní.

Pop That Lock:

Na začátku se Adam ještě zmíní o OOL – “I had to get sentimental, right?” A pak poděkuje fanouškům za to, že přišli se hned zeptá jestli se všichni baví, zeptá se, jestli mají Trespassing, poděkuje za podporu, protože kdyby ne oni, tak by žádné Trespassing album nemohlo vzniknout .
“Takže moc děkuji, bylo to úžasné a mohu vás ujistit, že tohle je jen začátek.”

Ke konci Pop That Lock dá Adam pokyn svým zpěvačkám: “Přeberte to holky.” a odtančí do zákulisí. No a nastává čas pro improvizaci.

Samozřejmě všichni se diví kam Adam odešel a co to všechno má znamenat. Tohle video opět nemá kvalitní zvuk, ale můžeme tu vidět celou tu scénu od Adamova odchodu do zákulisí (kolem 4. minuty) – obě zpěvačky jak se střídají u mikrofonu a společně s Brianem a zbytkem skupiny se snaží zabavit publikum než se Adam vrátí.
Když si Brian vezme mikrofon, je vidět, že zřejmě usilovně přemýšlí co dál. 😀 Pak ho to zřejmě napadne (tohle fakt nevypadá jako předem připravená akce) a nahodí větu: “Chci vám poděkovat že můžu být sám sebou.”na kterou pak začne jamovat s děvčaty: “Thank you for let me be myself.”
Vtom se už vrací Adam (převlečený a obutý) a dozpívá to s nimi. Moc hezký je Tommyho pohled kolem 12. minuty – jako by si říkal: “Skončí tohle vůbec někdy?”
No a Adam pak vysvětlí: “Víte, já prostě rád improvizuji a dělám věci které mně právě napadnou a dneska jsem se rozhodl, že bych se měl převlíknout. Takže jsem se domluvil se svou úžasnou skupinou a řekl jsem jim: “Prostě tam hoďte nějakou písničku a já na sebe vezmu něco třpytivého, takže víte, mohli byste tam něco zajamovat nebo tak nějak? A já jsem byl právě za scénou a převlíkal se a slyšel mé zpěvačky a mně to tak rozptýlilo, snažil jsem se obout a nemohl jsem se soustředit protože ony byly fakt dobré. Tohle bylo neuvěřitelné. Co já teď budu dělat abych byl tak dobrý jako ony.” K Brianovi: “Co uděláme příště?” A k publiku: “Tak a teď to vezmeme trochu emociálně.”
(Tady video končí. Další písnička je Chokehold)

Ještě k té improvizaci – Adamův otec pak tweetoval: “Ten cover od Sly byl skvělý nápad. Jsem rád, že jsem tohle nikdy nenavrhnul. Kudos. (Sly cover was a great idea. Glad I never suggested it :)Kudos!), přičemž měl asi na mysli písničku od “Thank you” Sly and Family Stones. (Thank you)

Chokehold

“Teď do toho vneseme trochu emocí. Tohle je písnička, kterou jsem napsal a je o mém předchozím vztahu. Víte někdy jste ve vztahu s někým a prostě se snažíte to udržet, ikdyž víte že to je pro vás špatné? Já musím říct… právě teď jsem na skvělém místě ve svém životě” – Adam ukáže do publika na místo, kde je Sauli a pošle mu polibek se slovy “I love you baby.” – a pokračuje “ale v mé minulosti je pár příšerných zkušeností. A tohle je o tom.”
Adam se chystá zpívat, když vtom někdo něco podotkne z publika a Adam se toho chytí: “Tak vy si chcete ještě popovídat? No tak si povídejme. Jestliže se (Adam říká “If you” – s důrazem na “you” a ukazujíc do publika) někdy ocitnete v nějaké špatné situaci, je vždycky důležité vážit si sami sebe.” Pak jde k Tommymu s úsměvem a se slovy: “Važ si sám sebe Tommy.”

Tady zase můžete vidět celé úvodní slovo i písničku (trochu horší zvuk, dobré video):

Tady je pouze písnička (lepší zvuk, horší video – ale koukatelné):

sharka

Author sharka

More posts by sharka