Skip to main content
překlady

THE POP-DUST, Mid-Year Awards

By 20.6.201219 července, 2014No Comments

POP-DUST sestavil žebříček nejlepších a nejhorších uměleckých děl (písniček, alb, videí…) za první polovinu tohoto roku. A Nechybělo v něm “Trespassing” Adama Lamberta – samozřejmě jako nejlepší album 🙂

Tady je překlad článku:

V poklidné první polovině roku 2012 to je Lambertovo „Trespassing“, které vyčnívá jako nejvyváženější, vzrušující album, fakt super kolekce popových melodií, které si zaslouží naprostou pozornost i od těch, kdo nejsou Glamberts. Pyšnící se vrcholovou produkcí lidí, jako Lester Mendes, Dr. Luke a Pharrell (!!!), album obsahuje také některé z Adamových nejsilnějších vokálů a jeho spoluúčast na psaní písniček, od dveře porážejícího jekotu v titulní nahrávce přes extatické (vzrušené) falsetto v “Kickin’ in” až po působivě-baladický nářek v “Outlaws of Love”. „Trespassing“ předvádí Lamberta, který má plně pod kontrolou jeho vlastní hlas a identitu, jako žádná jiná hlavní pop star okolo, s fantastickými výsledky.

Na dalším místě za Adamem se umístili: One Direction, “Up All Night”, Fun, “Some Nights”, Sleigh Bells, “Reign of Terror”

Nejoblíbenější album roku Adama Lamberta: “Scossor Sisters, ‘Magic Hour’. Slyšel jsem několik skladeb online a to vypadá, že to bude opravdu vzrušující album. Oni nikdy nezklamou s jejich studiovým albem ani s jejich živými vystoupeními. Jsou vždycky tak ohromně energičtí. Jsem jejich velký fanoušek.”

Původní článek

sharka

Author sharka

More posts by sharka