Skip to main content

Další Adamovo vystoupení. A že to tentokrát rozjel. 🙂
(BTW, koukněte na Isaaca – není úžasnej :D)

Tak tohle je bezpochyby jedno z nejlepších vystoupení, která jsme zatím mohli vidět (s albem Trespassing). Už ten nástup byl fantastický! A publikum bylo naprosto boží (“insane” jak řekl Adam :D) – takovou odezvu jsem už dlouho neslyšela. Nutno ale říct, že Adam je za to bohatě odměnil. 🙂

Trespassing a Kickin’ in na úvod:

Adam nejprve přivítal fanoušky, postěžoval si, že je tam horko, zeptal se jestli si už koupili Trespassing a na nadšený jásot publika řekl: “Já vím že ano. Protože jsme číslo 1!” a pokračuje: “A to je díky vám všem. Děkuji vám hrozně moc za to že jste si koupili to album, za vaši podporu, vaše nadšení, šílenství.. Znamená to pro mně hodně. A tohle je jen začátek!” 😀 “A vlastně… tohle mně začíná vzrušovat… “ (hmmm… ten Adamův pohled… ) “Přivádí mně to na nestydaté myšlenky… (volně přeloženo) … Mmmm, to jo, vyvolává to ve mně pocit… jako… Shady.”
Hmmm… tak tohle vystoupení asi nebude úplně nevinné. 😀

Shady (tak tady se Adam teprve rozjíždí :D):

Chokehold má nádherný, smyslný závěr:

A tady je Broken English:

No teda… here we go… 😀 přesně jak Adam napsal včera ve svém tweetu: “Maybe words aren’t the key. Communication through touch.” “Slova nemusí být ten klíč ke komunikaci. Doteky ano…” Mám pocit, že tady pomalu máme našeho “starého Adama” (not so much glitter, ale přesto… no, koukněte se sami. :))

Naked Love:

“Ta písnička tak trochu klame. Je tam slovo naked. Ale to není úplně tak, ne tak doslova. Co já miluju nejvíc o téhle písničce je, že je o odhalení vašich představ, je to o zbavení se BS, je to o vašem opravdovém já – vyjádřit sám sebe a spojit se s lidmi tak jak vy přesně chcete, víte?” – Sledovat Adamovu mimiku při téhle “lekci významu Naked Love”, při které opět použil to, co napsal ve své předchozí „Twitter lekci“ opravdu stojí za to! Na jednom webu jsem četla, že Adam by byl skvělý učitel – no, docela s tím souhlasím. 🙂

WWFM:

Tentokrát s úplně jiným začátkem (Adam protě rád improvizuje. 🙂

NCOE:

Na začátku písničky padla věta o “a tour… next summer” Super slyšet o novém turné. Ale až příští rok? Neee! Doufejme že se dočkáme dřív. 😀

NCOE mělo skvělé podání, Adamův hlas v něm místy vystoupal do neskutečných výšek a reakce publika (včetně toho, že zpívalo s Adamem) byly naprosto spontánní a fantastické. Jedno z nejlepších NCOE, jaké jsem slyšela.

No a ještě Cuckoo s představením kapely, opět výjimečné, mnohem delší a se spostou legrace y Adamovy strany (když u představení Ashley třeba říká: „Nezabili byste pro její nohy?“ :D) a bouřlivou reakcí publika na všechny členy kapely:

Závěrem bych chtěla poděkovat autorům Jesha84, TALC a Cchristinesing za pořízení a sdílení těchto (a většiny dalších) klipů, které můžete na našem webu vidět.

sharka

Author sharka

More posts by sharka