Skip to main content

Úvod a Trespassing:

Kickin‘ in, Shady, WWFM, Naked Love, NCOE, Cuckoo:

Za zmínku stojí, že při tom koncertu byly občas problémy se zvukem, ale díky Adamovi, který to úplně klidně přezpíval aniž by dal při svém zpěvu najevo že něco není v pořádku (opravdu zpěvák s velkým Z!) koncert plynul naprosto v pohodě.

Na videu můžeme vidět (nebo slyšet) Adama stěžovat si členům kapely na problémy se zvukem mezi WWFM a Naked Love, nicméně pak Adam udělá všechno pro to, aby vystoupení plynulo hladce a jako vždy, má úžasný kontakt s publikem. Naked Love si fakt užívá, hlavně ke konci, kdy jako vždycky nechává zpívat publikum místo něho. Má z toho skvělou zábavu a „provokuje“ jednotlivé strany publika, kdo to zazpívá líp („One more time, c’mon.“ „Now we will try this side, I think you can beat them.“ „Louder!“ „They’re kicking your ass man“ „They’re doing a lot better job.“ :DD).

Při poslední písničce (Cuckoo) samozřejmě nezapomene představit svou kapelu – jak jsem si všimla, ne všichni účinkující tohle dělají a myslím si, že je to jedna z Adamových dobrých vlastností, nikdy nezapomene představit své spoluúčinkující (spolupracovníky) nebo jim aspoň poděkovat – chci k tomu ještě říct, že jsem si všimla že tohle dělal už když vystupoval jako soutěžící na American Idol a že to na mně udělalo opravdu dojem. Adam je opravdu jednička!

sharka

Author sharka

More posts by sharka